Cząber

Wielkość opakowania:



wysyłka do 24 godzin DARMOWA DOSTAWA JUŻ OD 350 ZŁ
dla produktów detalicznych
15,00 w tym 8% VAT
dodaj do koszyka

Wysyłkę realizujemy przy współpracy z:
Kurier InPost, Kurier DPD, Paczkomaty InPost.

Jeżeli nie będziesz zadowolony z zakupionego produktu skontaktuj się z nami. Odbierzemy produkt i zwrócimy jego równowartość.

Kraj pochodzenia:

 

Cząber

Cząber dodaje smaku fasoli (osłabia działanie wzdymające), czerwonej i białej kapuście (razem z tymiankiem), ogórkom, sałatkom z ziemniaków i fasoli, zupom: ziemniaczanej, fasolowej i pomidorowej, krupnikowi i grochówce, sosom śmietanowym i pomidorowym, kotletom jagnięcym, pieczeni wieprzowej i dziczyźnie oraz potrawom z grzybów (oprócz pieczarek). Kwaszonym ogórkom nadaje jędrność. Wspaniale smakują kurczęta, które zostały obłożone na 1—2 godziny przed pieczeniem grubą warstwą świeżych listków cząbru. Zaostrza smak gotowanego bobu.

Cząber najczęściej łączy się z majerankiem, rzadziej z tymiankiem, ale raczej nie należy stosować go razem z bazylią.

Wartości odżywcze
Porcja:
Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie
napisał/a: cząber
bardzo aromatyczny, lepszej jakości niż ten którego można dostać w marketach, kilogramowy worek jest bardzo duży i starczy mi chyba na rok :)
Pokazuje 1-1 z 1 opinii
Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię
Zobacz także
przepisy badapak