Wielkość opakowania
6,50 zł
w tym 5% VAT
Sztuk:

 

Mąka ryżowa

Mąka ryżowa uzyskiwana jest z ryżu (białego, brązowego). Stosujemy przede wszystkim do wypieku pieczywa i produkcji papieru ryżowego.

2013-10-24 08:12:23

wiejskaspizarnia@interia.pl napisał /-a: mąka ryżowa

... mimo grubej struktury świetnie sprawdziła się w chlebie z cieciorki!!! Polecam do wypieków

2013-10-09 10:56:21

wiejskaspizarnia@interia.pl napisał /-a: mąka ryżowa

Za gruby przemiał jak na mąkę. Raczej grysik ryżowy. W potrawach pozostaje twarda i nieapetycznie "strzela" w zębach.

pokazuje 1-2 z 2 opinii

Dodaj opinię >

Uwaga!

ocena
nowy kod obrazka

treść *

Wartości odżywcze:
Porcja :