OWOC PIQUANTE (duży słoik)1000 G

Liczba:

wysyłka 1-3 dni DARMOWA DOSTAWA JUŻ OD 350 ZŁ
34,65 w tym 5% VAT
dodaj do koszyka

Wysyłkę realizujemy przy współpracy z:
Kurier DHL, Kurier InPost, Kurier GLS, Paczkomaty InPost, Odbiór w funkcie Parcel oraz Paczka w RUCHu.

Darmowa dostawa od 350 zł (dla przesyłek krajowych)

Dostawa za 5,99 zł od 180 zł (dla przesyłek krajowych)

Dostawa za 0 zł od 100 zł (dla MINI paczka w RUCHu do 9 kg)
REALIZACJA DO 4 DNI ROBOCZYCH
UWAGA! MINI paczki w RUCHu nadajemy tylko w: poniedziałki, środy i piątki

 

Płatności dokonać można poprzez:
przelew tradycyjny, szybki przelew online, za pobraniem lub gotówką przy odbiorze osobistym

Jeżeli nie będziesz zadowolony z zakupionego produktu skontaktuj się z nami. Odbierzemy produkt i zwrócimy jego równowartość.

OWOC PIQUANTE (duży słoik)1000 G

Kraj pochodzenia: RPA

Owoc Piquante 1000g

Peppadew - wydrążone oryginalne owoce piquante w zalewie.

 

Składniki: owoce piquante, woda, cukier, ocet spirytusowy, sól, przeciwutleniacze - kwas cytrynowy i kwas askorbinowy, stabilizator - chlorek wapnia.

 

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w zalewie w lodówce do 4 tygodni. Po otwarciu usunąć plasiktową wkładkę.

 

Wyprodukowano w RPA na licencji przez Peppadew International.

Import i dystrybucja w Polsce: Viands sp. z o.o., ul. Spółdzielcza 3, 05-600 Grójec.

 

Faszerowane owoce piquanté jako dekoracyjna przekąska.

Składniki: odsączone owoce piquanté, liście zielonej sałaty, farsz (na przykład: puszysty twarożek z mleka krowiego, koziego, owczego lub bryndza albo mus czy pasta rybna, pasztetowa lub tym podobne), szczypior pokrojony ukośnie na odcinki 2 cm.

Przygotowanie: powierzchnię półmiska pokryć liśćmi sałaty; miseczki owoców  piquantéwypełnić obficie farszem; kawałki szczypioru zatknąć ukośnie w farsz jako „ogonki”; ułożyć ściśle na liściach sałaty.

 

Kolejną propozycją jest faszerowanie owoców piquanté odrobiną majonezu i całymi, ugotowanymi na twardo jajami przepiórczymi.

 

Szpadki cocktailowe z owocami piquanté.

Nadziać owoce piquanté na szpadki cocktailowe (wykałaczki) w połączeniu z: kostkami sera feta lub sera twardego lub opiekaną śliwką suszoną owiniętą plastrem boczku lub kostkami wędliny lub kostkami ananasa lub pieczarkami lub czymkolwiek innym.

Wykwintna kompozycja na szpadce to: krewetka, owoc piquanté wypełniony sosem różowym (salsa rosata). 

Wartości odżywcze
Porcja: 100 g
Wartość energetyczna 307 kJ/73 kcal
Tłuszcz 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g
Węglowodany 16,2 g
w tym cukry 16,2 g
Błonnik 1,2 g
Białko 0,4 g
Sól 0,5 g
Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię
Zobacz także
przepisy badapak