TEMPURA, PUSZYSTA PANIERKA DO WARZYW, OWOCÓW MORZA, STRIPSÓW

Wielkość opakowania:

wysyłka do 24 godzin DARMOWA DOSTAWA JUŻ OD 350 ZŁ
dla produktów detalicznych
14,20 w tym 8% VAT
dodaj do koszyka

Wysyłkę realizujemy przy współpracy z:
Kurier InPost, Kurier DPD, Paczkomaty InPost.

Jeżeli nie będziesz zadowolony z zakupionego produktu skontaktuj się z nami. Odbierzemy produkt i zwrócimy jego równowartość.

Kraj pochodzenia: Korea Południowa

 

Mąka tempura do panierek.

skłąd: mąka pszenna, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, sproszkowany prażony ryż, proszek do pieczenia, czosnek, pieprz, gardenia żółta.

 Tempura to specjalna mieszanka kilku mąk i przypraw, służąca do panierowania warzyw oraz krewetek, a także do robienia stripsów z drobiu. Tempurę należy wymieszać z wodą, aby powstało ciasto, trochę gęstsze od naleśnikowego. Warzywa, krewetki, lub paski drobiowe, namaczamy w cieście, po czym smażymy kilka minut na głębokim tłuszczu, aż do uzyskania złotego koloru. 

 

 

 

Wartości odżywcze
Porcja:
Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię
Zobacz także
przepisy badapak