Zupka wegetariańska Noodle 115 g
Kraj pochodzenia: Korea
Składniki: Makaron (86,8%): mąka pszenna, modyfikowana skrobia z tapioki (INS1420), rafinowany olej palmowy, modyfikowana skrobia ziemniaczana, sól, odtłuszczony sezam w proszku, glicerol (E422 olej sojowy, regulator kwasowości (węglan potasu E501), węglan sodu (E500), sód fosforan (E 339), kwas cytrynowy (E330)], ekstrakt z cebuli, substancja zagęsz (guma guar (E412), woda), emulgator: [lecytyna sojowa (E322)], olejek o smaku zielonej herbaty. Zupa (11,1%): drożdże w proszku, sól, wzmacniacz smaku [glutaminian sodu (E621), disodowy 5'-rybonukleotyd (E635), sos sojowy w proszku (soja, woda, sól, pszenica), cukier, orzechy ziemne, ostra mieszanka przypraw w proszku (chilli, czosnek, cebula, pieprz czarny), mąka pszenna prażona, ekstrakt z chilli w proszku, czerwona papryka w proszku, olej z nasion czerwonej papryki, aromat czosnku, olej palmowy, papryka. Przyprawy (2,1%): szczypiorek suszony, suszone płatki marchewki, suszony Bok Choy, suszony grzyb dębowy, suszony brokuł w płatkach.
Sposób przygotowania: Do 500 ml gotującej się wody, dodaj makaron, sos oraz przyprawy. Gotuj przez około 4 minuty. Dla lepszego smaku możesz dodać świeże warzywa, kurczaka bądź owoce morza.