chleb bezglutenowy z PESTKĄ DYNI 500 g "zrób sam"

Liczba:

wysyłka 1-3 dni DARMOWA DOSTAWA JUŻ OD 350 ZŁ
12,29 w tym 0% VAT
dodaj do koszyka

Wysyłkę realizujemy przy współpracy z:
Kurier DHL, Kurier InPost, Kurier GLS, Paczkomaty InPost, Odbiór w funkcie Parcel oraz Orlen Paczka.

Darmowa dostawa od 350 zł (dla przesyłek krajowych)

Dostawa za 5,99 zł od 180 zł (dla przesyłek krajowych)

Dostawa za 0 zł od 60 zł (dla Orlen Paczka do 9 kg)

 

Płatności dokonać można poprzez:
przelew tradycyjny, szybki przelew online, za pobraniem lub gotówką przy odbiorze osobistym

Jeżeli nie będziesz zadowolony z zakupionego produktu skontaktuj się z nami. Odbierzemy produkt i zwrócimy jego równowartość.

chleb bezglutenowy z PESTKĄ DYNI 500 g "zrób sam"

Kraj pochodzenia: Polska

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z pestkami dyni - 500g

Składniki: mąka owsiana bezglutenowa, płatki owsiane bezglutenowe, pestki dyni bezłuskowej 13%, mąka teff, płatki teff, siemię lniane, nasiona chia, słonecznik, łuska babki jajowatej, sól himalajska. 

PRODUKT BEZGLUTENOWY.

Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Bez dodatku cukru.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte. 

Sposób przygotowania:

1. Nagrzej piekarnik do 190°C.

2. Brytfankę (małą keksówkę) posmaruj olejem kokosowym lub masłem klarowanym. Można ją posypać płatkami teff, płatkami owsianymi lub mielonym siemieniem lnianym.

3. Wsyp mieszankę do miski. 

4. Dokładnie mieszając powoli dolewaj 500 ml mocno gazowanej wody.

5. Wymieszane ciasto przełóż do brytfanki i wsadź do piekarnika na 1,5 godziny.

6. Po upieczeniu chleb wyjmij z brytfanki i zawiń w szmatkę. Odstaw do ostygnięcia. 

Wartości odżywcze
Porcja: 100 g
Wartość energetyczna 1559 kJ/373 kcal
Tłuszcz 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,4 g
Węglowodany 39 g
w tym cukry 1,7 g
Błonnik 15 g
Białko 16 g
Sól 1,7 g
Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię
Zobacz także
przepisy badapak