Migdały w mlecznej czekoladzie

Wielkość opakowania:


wysyłka do 24 godzin DARMOWA DOSTAWA JUŻ OD 350 ZŁ
19,79 w tym 23% VAT
dodaj do koszyka

Wysyłkę realizujemy przy współpracy z:
Kurier DHL, Kurier InPost, Kurier GLS, Paczkomaty InPost.

Darmowa dostawa od 350 zł (dla przesyłek krajowych)

Płatności dokonać można poprzez:
przelew tradycyjny, szybki przelew online, za pobraniem lub gotówką przy odbiorze osobistym

Jeżeli nie będziesz zadowolony z zakupionego produktu skontaktuj się z nami. Odbierzemy produkt i zwrócimy jego równowartość.

Kraj pochodzenia: Polska

Migdały w mlecznej czekoladzie

Składniki: migdały 45%, czekolada, cukier, syrop glukozowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja glazurująca. Czekolada deserowa -masa kakaowa min 47%. Może zawierać śladowe ilości innych orzechów. Oprócz tłuszczu kakaowego zawiera tłuszcze roślinne.

Migdały w mlecznej czekoladzie BadaPak to doskonała alternatywa dla klasycznych wyrobów czekoladowych. Można delektować się smakiem czekolady a przy tym dostarczyć organizmowi dawkę cennych składników odżywczych, których źródłem są migdały. Są skarbnicą potasu, Zawierają do aż 733mg w 100g. Kolejno dostarczają także fosfor, magnez, wapń oraz w mniejszych ilościach żelazo, sód i cynk. Docenić należy je za zawartość niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych. Mają również dużo witaminy B2 oraz witaminy E. Warto zaznaczyć, iż witamina E to silny przeciwutleniacz. Migdałami mogą zajadać się kobiety w ciąży, gdyż dostarczają one istotnego dla nich kwasu foliowego. Lista substancji odżywczych jest na tyle imponująca by z powodzeniem każdego dnia raczyć się przynajmniej garstką smacznych migdałów.

Migdały w mlecznej czekoladzie BadaPak to najwyższej jakości, wyselekcjonowane bakalie połączone z mleczną czekoladą. Są ulubioną przekąską wielu smakoszy. Mogą być dodawane do deserów, lodów, koktajli.

Migdały to bardzo popularne bakalie po które lubimy często sięgać. Rosną na rozłożystych drzewach -migdałowcach. Na drzewie tym, wczesną wiosną zakwitają piękne jasno różowe kwiaty. W owocach migdałowca znajdują się pestki, które nazywamy migdałami.  Zbierane są, kiedy łupiny w których się znajdują zaczynają pękać, świadczy to o ich dojrzałości i najlepszym smaku.

Wartości odżywcze
Porcja: 100 g
Węglowodany 30 g
Białka 10 g
Tłuszcze 45 g
Błonnik 10 g
Kalorie 587 kcal
Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię
Zobacz także
przepisy badapak