Baton Madagaskar - energia bez konserwantów
Kraj pochodzenia: Firma "Zmiany Zmiany"
Baton waniliowo-sezamowy Madagaskar jest w 100% roślinny, bezglutenowy, bez konserwantów, polepszaczy smaku, syropów i bez dodanego cukru!
Skład: daktyle, orzechy ziemne, sezam, naturalna suszona wanilia.
Baton zawiera wyłącznie naturalnie występujące cukry, a zawartość soli wynika z naturalnie występującego sodu. Może zawierać małe kawałki łupin, orzechów, bądź pestek.
Baton zawiera wyłącznie naturalnie występujące cukry. Skąd bierze się sól w batonie? Zawartość soli wynika z naturalnie występującego sodu. Może zawierać małe kawałki łupin, orzechów, bądź pestek.
- wegański, bezglutenowy, bez laktozy,
- bez konserwantów, aromatów, wzmacniaczy smaku czy spulchniaczy,
- bez dodadkowego cukru - słodki tylko z uwagi na zawartość składników - suszonych owoców,
- zawiera suszoną, prawdziwą wanilię prosto z Madagaskaru,
- przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej (raw).