Rabarbar suszony

TOWAR CHWILOWO NIEDOSTĘPNY DARMOWA DOSTAWA JUŻ OD 350 ZŁ

Wysyłkę realizujemy przy współpracy z:
Kurier DHL, Kurier InPost, Kurier GLS, Paczkomaty InPost, Odbiór w funkcie Parcel oraz Paczka w RUCHu.

Darmowa dostawa od 350 zł (dla przesyłek krajowych)

Dostawa za 5,99 zł od 180 zł (dla przesyłek krajowych)

Dostawa za 0 zł od 100 zł (dla MINI paczka w RUCHu do 9 kg)
REALIZACJA DO 4 DNI ROBOCZYCH
UWAGA! MINI paczki w RUCHu nadajemy tylko w: poniedziałki, środy i piątki

 

Płatności dokonać można poprzez:
przelew tradycyjny, szybki przelew online, za pobraniem lub gotówką przy odbiorze osobistym

Jeżeli nie będziesz zadowolony z zakupionego produktu skontaktuj się z nami. Odbierzemy produkt i zwrócimy jego równowartość.

Rabarbar suszony

Kraj pochodzenia: Polska

Składniki: Rabarbar suszony bez żadnych konserwantów.

Rabarbar BadaPak suszony jest w całkowicie naturalnych warunkach bez użycia konserwantów. Dzięki temu jest bardzo zdrowy i pełen właściwości odżywczych. W swoim składzie posiada wiele substancji o właściwościach antyoksydacyjnych, które niwelują działanie wolnych rodników. Suszony rabarbar BadaPak dostarcza witaminę C, E, A, K oraz witaminy z grupy B (B1, B2, B3, B6 i B9). Zawiera takie minerały jak cynk, fosfor, magnez, potas i sód. Nie zawiera cukru, poza tym sam w sobie jest niskokaloryczny oraz obfity w błonnik pokarmowy, dlatego też mogą bez obaw zajadać się nim osoby będące na diecie odchudzającej.  

Rabarbar suszony BadaPak jest popularną rośliną wykorzystywaną w kuchni od lat. Jego kwaskowy smak idealnie komponuje się ze słodką, śniadaniową granolą. Polecany jest do wszelkich deserów, ciast, ciasteczek, bułeczek drożdżowych. Dodany do herbaty wzmocni jej smak i doda wspaniałego aromatu. Rabarbar suszony BadaPak można również dodawać do mięs. Taki smak z pewnością miło zaskoczy niejedno podniebienie.

Rabarbar to wieloletnia bylina pochodząca z Azji. Posiada on charakterystyczne duże liście oraz długie i grube łodygi. To właśnie łodygi używane są w kulinariach a zastosowanie ich do kompotu czy deserów przyczaiło nas do traktowania rabarbaru jako owocu, jednak jest on warzywem.

Wartości odżywcze
Porcja: 100 g
Wartość energetyczna 1001 kJ
239 kcal
Tłuszcz 7,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 2,4 g
Białko 2,5 g
Sól 0,35 g
Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię
Zobacz także
przepisy badapak