Zupka Instant Pho Bo Wołowina z makaronem ryżowym 70 g
Kraj pochodzenia: Wietnam
Składniki: Makaron ryżowy (70%): ryż 83,1%, stabilizatory (E1404, E466, E412), skrobia ziemniaczana, sól, emulgator (E422, E322 (soja), E451), przeciwutleniacz (E307). Sos (25%): woda, sól, cukier, olej palmowy, szalotka, czosnek, imbir, ekstrakt drożdżowy, szalotka w proszku, czosnek w proszku, czarny pieprz w proszku, kolendra w proszku, imbir w proszku, chili w proszku, cynamon w proszku, kardamon w proszku, gałka muszkatołowa w proszku, aromaty (wołowina, kolendra, kurczak, bazylia), aromat wołowy w proszku (maltodekstryna, aromat), wzmacniacze smaku (E621, E627, E631), substancja zagęszczająca (E415), regulator kwasowości (E270), substancja konserwująca (E202, E211), barwnik (E150d (siarczyny), E160c, E100), przeciwutleniacz (E306). Sos chili (3%): woda, chili 40%, czosnek, substancja zagęszczająca (E422, E415, E1422), sól, ocet, wzmacniacz smaku (E621), regulator kwasowości (E262, E325, E330). Przyprawy (2%): sztuczne mięso (soja, ryby), suszona szalotka.
Przygotowanie: Włóż makaron do miski wraz z zawartością saszetek z przyprawami i suszonymi warzywami. Wlej do miski około 400 ml wrzątku, przykryj szczelnie i odczekaj ok. 3 minuty. Po tym czasie odkryj, dobrze wszystko zamieszaj i pyszna zupa gotowa! Dopraw sosem do smaku, tak jak lubisz.