Pasta kanapkowa z tuńczyka

Pasta kanapkowa z tuńczyka

Pasta kanapkowa z tuńczyka to doskonały sposób na zrównoważony początek dnia lub lekką przekąskę. Połączenie tuńczyka, awokado, sera wiejskiego i aromatycznych przypraw zapewnia wyjątkowy smak i nutę świeżości w każdym kęsie.

Składniki:

Wykonanie:

  1. Tuńczyka odsączyć z zalewy.
  2. Awokado obrać, usunąć pestkę i pokroić na kawałki.
  3. Ser i oliwki pokroić w drobną kostkę. Cebulę posiekać.
  4. Wszystkie składniki wymieszać w misce.
  5. Doprawić solą, pieprzem.
  6. Dodać łyżkę majonezu oraz odrobinę soku z cytryny.
  7. Delikatnie wymieszać.
  8. Pasta kanapkowa jest gotowa do wykorzystania jako nadzienie do kanapek lub sałatek. Smacznego!
Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię