Pasta orzechowa (masło orzechowe) 900g "Targroch"

Liczba:


wysyłka 1 dzień DARMOWA DOSTAWA JUŻ OD 350 ZŁ
20,32 w tym 5% VAT
dodaj do koszyka

Wysyłkę realizujemy przy współpracy z:
Kurier DPD, Kurier InPost, Kurier GLS, Paczkomaty InPost, Odbiór w funkcie Parcel oraz Orlen Paczka.

Darmowa dostawa od 350 zł (dla przesyłek krajowych)

Dostawa za 5,99 zł od 180 zł (dla przesyłek krajowych)

Dostawa za 0 zł od 100 zł (dla Orlen Paczka do 9 kg)

 

Płatności dokonać można poprzez:
przelew tradycyjny, szybki przelew online, za pobraniem lub gotówką przy odbiorze osobistym

Jeżeli nie będziesz zadowolony z zakupionego produktu skontaktuj się z nami. Odbierzemy produkt i zwrócimy jego równowartość.

Pasta orzechowa (masło orzechowe) 900g "Targroch"

Kraj pochodzenia: Argentyna

Pasta orzechowa (Masło orzechowe) jest produktem popularnym w kuchni amerykańskiej i holenderskiej. Znajduje zastosowanie jako produkt do smarowania pieczywa, tostów, grzanek, krakersów czy naleśników oraz składnik domowych ciast i ciasteczek. Można je jednak jeść nie tylko na słodko ale także dodawać do sosów i pikantnych past do mięs. Pasta orzechowa (Masło orzechowe)  wytwarzane jest z nasion orzachy podziemnej, czyli z tzw. orzeszków ziemnych, rośliny z rodziny bobowatych a nazwa „orzech ziemny” wywodzi się stąd, że owoce będące strąkami z nasionami rozwijają się i dojrzewają w ziemi.

Składniki: orzechy ziemne (arachidowe) prażone 100%. Bez dodatku oleju palmowego, soli i cukru.

*zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. Produkt jest alergenem.

Olej z orzechów pojawiający się na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym. 

Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 miesięcy.

 

Wartości odżywcze
Porcja: 100 g
Wartość energetyczna 2466 kJ/595 kcal
Tłuszcz 46,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,1 g
Węglowodany 11,9 g
w tym cukry 6,4 g
Błonnik 7,3 g
Białko 29,4 g
Sól 0,04 g
Opinie klientów

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię
Zobacz także
przepisy badapak